18 Ocak 2018 Perşembe 23:53
Yürürken Para Kazandıran Mobil Uygulama Şaşırttı

Uygulamayı kullanmak için kayıt olduktan sonra akıllı telefonunuza sağlık ve fitness verilerinizi giriyorsunuz ve GPS kullanımını aktifleştiriyorsunuz. Sonrasında uygulama günde kaç adım attığınızı izliyor ve hareketlerinize göre size parasal karşılığı olmayan coinler veriyor. Kaydedilen her 1000 basamak için uygulama 0.95 Sweatcoin veriyor. Kullanıcılar daha sonra bu paraları fitness, egzersiz sınıfları, hediye kartları ve başka alanlarda kullanabiliyor. 

Uygulama sadece dışarıda yürüdüğünüz zaman size para kazandırıyor. GPS sistemini kullanmasından ötürü Fitness’ta koşu bandındaki çalışmalarınız üzerinden para kazanamıyorsunuz. Ancak uygulama evdeki adımlarınızı bile sayıyor. 
Uygulama şu anda sadece ABD’de aktif olarak kullanılabiliyor ancak Sweatcoin kurucuları önce diğer İngilizce konuşulan ülkelere daha sonrada bütün Avrupa ve Asya’ya uygulamayı ulaştırmak istediklerini söyledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.