12 Mayıs 2015 Salı 19:48
Aile Haftası

TUNCELİ  - Tunceli Valisi Osman Kaymak, Aile Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaymak, mesajında, sosyal hayatın vazgeçilmez kurumu ailenin, milletin kimliği ve kültür ögelerinin bütününü ifade ettiğini belirtti.

Toplumun aileyi mukaddes değer olarak nitelendirdiğini, değerlerin taşıyıcısı ve koruyucusu gördüğünü bildiren Kaymak, ailenin sosyal bütünleşmeyi ve ülkenin kalkınmasını sağlayan sevgi, paylaşma, dayanışma ve güven gibi duyguları pekiştiren önemli bir unsur olduğunu ifade etti.

Vali Kaymak, geleceğin teminatı gençlerin yetiştirildiği ailenin Türk milleti için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu millet, esas terbiyesini aileden almaktadır. Yeni neslin terbiyeli ve vatanına faydalı olması için önce aile kavramını benimsemesi ve aile terbiyesi alması gerekmektedir. Aile, bireyin ve toplumun gelişmesi anlamında en önemli öge olup bireyin yaşamında çok önemli bir yer tutan temel ihtiyaçlarını karşıladığı birincil yer ve çevredir. Çocuğun kendi kendini yöneten ve özgüven sahibi bir birey olması, büyük ölçüde yetiştiği aile ortamına bağlıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerin yetişeceği aile ocaklarımızın her daim tütmesini dileyerek aziz milletimizin Aile Haftası'nı kutlar, herkese aileleriyle mutlu bir hayat sürmelerini temenni ederim."

Son Güncelleme: 12.05.2015 19:50
Anahtar Kelimeler:
HaftasıAile
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.