24 Şubat 2016 Çarşamba 15:48
Ak Parti Tunceli Teşkilatları İstifa Etti

  AK Parti Tunceli il ve ilçe yönetimlerinin, partinin yeni yapılanmasını daha rahat yapabilmesi için istifa ettiği bildirildi.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Erkan Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parti genel merkezinin yeni yapılanma sürecinde daha rahat çalışarak teşkilatları hızlı oluşturabilmesi için il ve ilçe yönetimleri olarak istifa kararı aldıklarını belirtti.

İl başkanlığı görevini zor bir dönemde, en iyi şekilde sürdürmeye gayret ettiğini ifade eden Eroğlu, şunları söyledi:

"Yaklaşık 2 yıldır bu görevi yürütüyorum. Bu süre içinde insanlarımıza ve partimize faydalı olmak, şehrimize hizmet için çalıştım. Bu süre içerisinde kesinlikle ayrımcılık yapmadan görevimi yürüttüm fakat 7 Haziran seçim süreçlerinde bazı ilçe başkanlarımızla birlikte birkaç yöneticimizin istifa etmesi sonrasında yeni bir yapılanma, mecburiyet arz ediyordu. Biz de partimizin yeni bir yapılanmayı daha rahat yapabilmesi için il ve tüm ilçe teşkilatlarımızla istifalarımızı genel merkezimize sunduk."

Eroğlu, genel merkezin yeniden görev vermesi halinde buna hazır olduklarını da dile getirerek, "Biz halkımızı ve partimizi seviyoruz. Halkımızın hizmetkarıyız. Görev verilmese de yine aynı doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Her yeni gün, tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir" dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 24.02.2016 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.