19 Aralık 2015 Cumartesi 10:30
Çemişgezek Belediyesinin altyapı

 Çemişgezek Belediyesince ilçe merkezinde başlatılan yol parkeleme çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Belediye başkanı Ahmet Şadan Ersoy,  ilçenin daha yaşanılabilir ve modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Belediyenin kısıtlı imkanlarını en doğru şekilde planlayarak hizmet üretmeye çalıştıklarını belirten Ersoy, şöyle konuştu:

"İlçemiz tarih ve doğal güzelliklerin iç içe olduğu bir yerleşim yerine sahip. İlçemizin doğal yapısını bozmadan vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmayı ve hizmet etmeyi öncelikli hedefimiz olarak belirledik. Bu doğrultuda bu yıl bugüne kadar altyapıda geri kalmış ara sokaklar başta olmak üzere 8 bin metrekarenin üzerinde kilitli parke yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçe merkezinde bozulan caddelerde kilitli parke çalışması yaptık ve modern bir görüntüye kavuşturduk. Buralardan çıkan parkeyi de yine uygun alanlarda kullanarak dönüşüm sağlamış olduk. Çalışmalarımıza aynı özenle 2016 yılında da devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 19.12.2015 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.