25 Mart 2015 Çarşamba 20:36
CHP'li Nazımiye Belediye Başkanı Kırmızıçiçek, partisinden istifa etti

TUNCELİ (AA) - Tunceli’nin Nazımiye ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, partisinden istifa ettiğini bildirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun doğum yeri Nazımiye’de, CHP'den iki dönem Belediye Başkanı olarak görev yapan Kırmızıçiçek, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran'daki genel seçimlerde HDP’yi destekleme kararı aldığını, CHP'den bugün itibarıyla istifa ettiğini belirtti.

Bundan sonraki süreçte bağımsız belediye başkanı olarak hizmet edeceğini ifade eden Kırmızıçiçek, şunları kaydetti:

"Nazımiye halkına söz veriyorum. Bugüne kadar nasıl halkımı ve değerlerimi aşmadım, çiğnemediysem, bundan sonra layık olacak, halkın değerlerinin savunucusu olmaya devam edeceğim. Nazımiye’yi ve Dersim’i hak ettiği yere getirme mücadelesinde halkımdan aldığım güçle daha güzel çalışmalar yapacağıma inanıyorum."

Son Güncelleme: 25.03.2015 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.