11 Nisan 2015 Cumartesi 09:02
Dersimspor Kulübü yöneticilerinden Tunceli Üniversitesi'ne ziyaret

TUNCELİ  - Dersimspor Kulübü Başkanı Erdal Güntaş ve yönetim kurulu üyeleri, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Dersimspor heyetini makamında kabul ederek bir süre görüşen Rektör Prof. Dr. İpek, Dersimspor’un başarılarının daimi olması temennisinde bulundu.

Takımın başarılı olabilmesi için herkesin destek sunması gerektiğini vurgulayan İpek, “Dersimspor bu yıl aldığı başarılarla bizleri sevdirdi. İnşallah bu başarısı bir sonraki sezon da devam eder. Dersimspor’un başarılarını sürdürebilmesi için imkanlarımız ölçüsünde destek sunmaya devam edeceğiz. Her maçında protokolde değil tribündeki yerimizi alacağın” ifadelerini kullandı.

Güntaş da Dersimspor’un başarılarının toplumun her kesimini sevindirdiğini belirterek,  “Tunceli Üniversitesine Rektör olarak atanmanızın hemen ardından kulübümüze destek sunulmasıyla ilgili yaptığınız açıklamanız bizleri sevindirdi. Bu desteklerin devam edeceğinizi ümit ediyoruz. Hafta sonu oynayacağımız son maçımızla 3. Lig'e yükseliyoruz" diye konuştu.

Güntaş, İpek'i maça davet etti.

Son Güncelleme: 11.04.2015 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.