09 Temmuz 2015 Perşembe 12:03
Engelliler için şarj istasyonu kurdu

Tunceli Belediyesince engelli vatandaşların akülü araçlarını şarj edebilmeleri için 2 araç şarj istasyonu kuruldu.

Merkez Moğultay Mahallesi Emniyet Sokak’taki Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şubesi önü ve Cumhuriyet Mahallesi Karayolları Kavşağı'nda kurulan istasyonlar düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, dernek binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, belediye olarak hazırlanan tüm projeleri engelli vatandaşları dikkate alarak düzenlediklerini söyledi.

Aynı anda üç araç şarj edebilen istasyonların engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracağını belirten Bul, Tunceli Belediyesi olarak daima engelli vatandaşların yanında olacaklarını ifade etti.

Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şube Başkanı Hüsniye Karatağ ise çalışmalarından dolayı Bul ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Engelliler için şarj istasyonu kurdu

Engelliler için şarj istasyonu kurdu

Engelliler için şarj istasyonu kurdu

Son Güncelleme: 09.07.2015 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.