05 Ocak 2016 Salı 15:01
Erzincan'da kar nedeniyle okullar tatil edildi

Tunceli'nin Hozat ilçesi ile Erzincan'ın İliç, Kemah, Kemaliye ve Refahiye ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Hozat Kaymakamı Bekir Demir, sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının aralıksız devam ettiğini söyledi.

İlçe merkezinde kar kalınlığının 45 santimetre, yüksek kesimlerde ise 60 santimetreyi aştığını ifade eden Demir, "İlçemizde kar yağışı devam ediyor. Taşımalı öğrencilerimizin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi ve mağduriyet yaşamaması için eğitime yarın bir günlük ara verdik. Taşımalı öğrencilerimizin dışındaki okullarımızda eğitime devam edilecek. Yarın durumu tekrar gözden geçirerek gerek duyulması durumunda süreyi uzatacağız" dedi.

- Erzincan

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Erzincan'ın İliç ve Kemah ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Alınan bilgiye göre, İliç ve Kemah'taki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilirken, Kemaliye ve Refahiye ilçelerinde ise sadece taşımalı eğitim tatil edildi.

Son Güncelleme: 05.01.2016 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.