11 Nisan 2015 Cumartesi 09:45
Gazeteciler, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İpek'i ziyaret etti

TUNCELİ (AA) - Tunceli’de görev yapan gazeteciler, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek’i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gazetecileri makamında kabul ederek bir süre görüşen Rektör Prof. Dr. İpek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetecilere teşekkür etti.

Tunceli Üniversitesi Rektörü olarak herkese kapısının açık olduğunu vurgulayan İpek, “Rektörlük görevim sürecince burada belirli bir grubun, belirli bir düşüncenin temsilcisi hiçbir zaman olmayacağım. Tüm öğretim üyelerimizin, idari personel ve öğrencilerimizin rektörü olacağım. Bu konudaki samimiyetime inanabilirler” dedi.

Tek hedefinin Tunceli Üniversitesi’ni örnek bir üniversite haline getirmek olduğunu belirten İpek, “Kimsenin düşüncesiyle ilgilenmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki üniversiteler düşünce özgürlüğünün olduğu yerlerdir. Başkasının ideolojisi, düşüncesi bizi hiçbir zaman ilgilendiren bir husus olamayacaktır. Bizim tek gayemiz üniversitemizi bilim, eğitim ve özgürlükle anılan bir kurum haline getirmek olacaktır. Görev yaptığım süre içinde Tunceli Üniversitesi’ni örnek bir üniversite yapma gayretimiz olacaktır” diye konuştu.

Ziyarette, Anadolu Ajansı Tunceli Muhabiri Haydar Toprakçı, Rektör Ubeyde İpek’e Anadolu Ajansı’nın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, 2014 Yıllığı takdim etti.

Son Güncelleme: 11.04.2015 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.