02 Haziran 2015 Salı 13:57
Genel seçime doğru

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde seçim güvenliği konulu toplantı düzenlendiği bildirildi.

Çemişgezek Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesi için kaymakamlık makamında seçim güvenliği toplantısı yapıldığı kaydedildi.

Seçimlerde vatandaşların iradelerinin sandığa yansıması için gerekli tüm güvenlik tedbirlerin alındığı belirtilen toplantıya Tunceli Vali Yardımcısı Olgun Öner, Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Yeşilkaya, İl Jandarma Komutanı Pilot Kurmay Albay Atila Tamer, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İbrahim Uğur Savaşeri ve İlçe Emniyet Amiri Yunus Erden Öre'nin katıldığı bildirildi.

Son Güncelleme: 02.06.2015 13:57
Anahtar Kelimeler:
GenelSeçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.