16 Mayıs 2016 Pazartesi 15:33
Geyiksuyu Köyü İlkokulu Kütüphaneye Kavuşacak

 Tunceli'deki Geyiksuyu Köyü İlkokulu, Toplumsal Barış İçin Gençlik Girişimi üyelerince yürütülen "10 Köy Okuluna 10 Kütüphane" projesi kapsamında kütüphaneye kavuşacak.

Toplumsal Barış İçin Gençlik Girişimi Sözcüsü Ferhat Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "10 Köy Okuluna 10 Kütüphane" projesi kapsamında Geyiksuyu köyünde okul kütüphanesi oluşturulacağını belirtti.

Sosyal medya aracılığıyla yürüttükleri kampanyada şu ana kadar 230 kitap topladıklarını kaydeden Güven, "Bize destek olmak isteyen vatandaşlarımız, Türk ve dünya klasikleri, masal setleri, ilk ve orta okul ek ders kitapları göndererek projemize destek sunabilirler. Bunun için sosyal medyada oluşturduğumuz sayfa üzerinden bize ulaşabilirler. Bu kardeşlerimizin geleceğinden bizler sorumluyuz. Sağlam gelecekler için yarınlarımızı iyi yetiştirmeliyiz." dedi.

Son Güncelleme: 16.05.2016 20:42
Anahtar Kelimeler:
Tunceli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.