21 Kasım 2015 Cumartesi 09:18
Hozat ilçesinde ev yangını

 

Alınan bilgiye göre, Hozat ilçesindeki 4 katlı bir apartmanın 3. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Hozat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile jandarma ekiplerinin müdahale etiği yangında, binanın 4. katında bulunan apartman sakinleri panik yaşadı. Apartman sakinlerinin itfaiye ekiplerince tahliye edilmesinin ardından söndürülen yangında, daire kullanılamaz hale geldi. 

Bu arada yangına müdahale esnasında 2 itfaiye eri ile çalışmalara destek veren bir üniversite öğrencisi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen itfaiye personeli ile üniversite öğrencisine sağlık görevlilerince müdahalede bulunuldu. 

Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangın ihbarının ardından itfaiye ekiplerinin kısa sürede olay yerine giderek müdahalede bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti: 

"Jandarmaya bağlı ekipler ile üniversite öğrencilerinin de desteğiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yaşanan olay sırasında yangının çıktığı dairenin üst katında oturan vatandaşlarımız son anda binadan çıkarıldı. Şans eseri kimseye bir şey olmadı. Yangına müdahale sırasında da iki itfaiye çalışanımız ve bir üniversite öğrencisi dumandan etkilendiler. Tedavileri yapıldı, sağlık durumları iyi. Ne yazık ki ev kullanılamaz hale geldi." 

Son Güncelleme: 21.11.2015 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.