20 Nisan 2015 Pazartesi 19:40
Hozat'a 'Sosyal Ben' projesi

Hozat'ta "Sosyal Ben" projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bülent Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje üyelerinin daha çok ekonomik durumu dezavantajlı olan çocuklarla ilgilendiğini söyledi.

Proje kapsamında yaklaşık bir hafta önce 10 kişilik bir grubun ilçeye geldiğini ifade eden Doğan, "Bir hafta boyunca Ercan Doğan Ortaokulu bünyesinde sosyal yönden dezavantajlı öğrencilerle çeşitli etkinlikler yaptılar. Proje üyelerinin amacı çocukların kişisel gelişimlerini desteklemek, kendilerine güven kazanmalarını sağlayarak daha mutlu bireyler yaratmak, paylaşımcılık ve toplumsal yaşam bilincini kazandırmak, ufuklarını genişletmek ve tüm bunların sürekliliğini sağlamak" dedi.

Doğan, bir haftalık etkinliklerin öğrenciler için çok verimli geçtiğini belirterek, "Öğrencilerimiz kısa sürede adaptasyon sağladılar. Kısa film çekimleri, tiyatro, el işlerini geliştirici çalışmalar yaptılar. Bir haftanın sonunda da tüm çalışmaların sergilendiği bir etkinlik organize ettiler. Kendilerine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 20.04.2015 19:41
Anahtar Kelimeler:
HozataSosyal Ben Projesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.