25 Şubat 2016 Perşembe 14:23
Hozat'ta Başarılı Öğrencilere Ödül

Tunceli’nin Hozat ilçesinde düzenlenen deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere ödül verilecek.

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Temürboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınav merkezi tarafından düzenlenen 3. deneme sınav sonuçlarının açıklandığını belirterek, dereceye giren öğrencilerin tablet bilgisayarla ödüllendirileceğini söyledi.

İlkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerinden elde edilen sonuçların istenilen düzeye yakın olduğunu ancak lise düzeyinde bu başarının elde edilemediğini ifade eden Temürboğa, şunları kaydetti:

"Gerçekleştirdiğimiz üçüncü deneme sınavında, bir ilk olarak çok sayıda öğrenci birinciliği ve ikinciliği diğer arkadaşlarıyla paylaşmıştır. Kurum olarak yaptığımız değerlendirmeler neticesinde de, öğrencilerimizin çabalarıyla yakaladıkları bu derecenin karşılıksız kalmaması gerektiği düşünülerek, deneme sınavında ilk iki sırayı alan bütün öğrencilerimizin ödüllendirilmesi uygun görülmüştür."

Son Güncelleme: 25.02.2016 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.