13 Temmuz 2016 Çarşamba 13:38
Hozat'ta Mesire Alanında Düzenleme

 Tunceli'nin Hozat ilçesinde bulunan Cem Emir mesire alanı yeniden düzenleneceği bildirildi.

Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 bin metre kare alanı kapsayan Cem Emir mesire alanının yeniden düzenlenmesi için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışmanın Maltepe Belediyesi ile ortak yürütüleceğini belirten Belediye Başkanı Polat, şunları söyledi:

"Cem Emir mesire alnında yeniden düzenleme yapacağız. İlçemizin bir açık hava düğün salonuna ihtiyacı vardı. Bu nedenle mesire alanı içerisinde açık hava düğün salonu, lokanta ve çocuk oyun alanı bulunacak. Bir kısmı ise, mesire alanı olarak kullanılmaya devam edilecek. Maltepe Belediyesi yaklaşık iki yıl önce bize vermiş olduğu bir söz vardı ancak gerçekleştirememiştik. Bu yıl bu çalışmaları başlattık. İstinat duvarı da dahil yaklaşık 400 bin liraya mal olacak proje çalışmalarını bir ay içerisinde tamamlayıp açılışını da halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz."

Son Güncelleme: 14.07.2016 16:36
Anahtar Kelimeler:
TunceliMesire AlanıHozat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.