19 Mayıs 2016 Perşembe 15:18
Hozat'ta Öğrencilere Fotoğraf Makinesi Hediye Edildi

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, SODES projeleri kapsamında hazırlanan fotoğrafçılık kursuna katılan öğrencilere fotoğraf makineleri dağıtıldığı bildirildi.

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Temürboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında fotoğrafçılık kursuna katılan 15 öğrenciye fotoğraf makinesi alındığını söyledi.

Fotoğraf makinesi alınmasının öğrenciler tarafından sevinçle karşılandığını belirten Temürboğa, şöyle konuştu:

"SODES projesi kapsamında öğrencilerimize dönük olarak hazırladığımız çeşitli kurs projelerinden biri olan fotoğrafçılık kursunu faaliyete geçirdik. Çeşitli sınıf düzeylerinden 15 öğrencinin katıldığı kursta, 15 adet fotoğraf makinesi öğrencilerimize karşılıksız olarak dağıtık. Öğrencilerimize dönük olarak gerçekleştirdiğimiz eğitim faaliyetlerinin yanı sıra açtığımız kurslarla da öğrencilerimizin sosyal gelişimlerini desteklemeye çalışıyoruz. Başarılı öğrencilerimizin eğitim başarılarına karşılık bir motive aracı olarak da değerlendirdiğimiz kursta, temel fotoğrafçılık eğitimi verilecektir. Öğrencilerimizin ortaya koyacakları ürünlerle, sanata dair yaklaşımlarının güçlenmesi hedeflenmektedir. Gerçekleştirdiğimiz benzer çalışmalar önümüzdeki süreçte de devam edecektir."

 

 

 

 

Son Güncelleme: 19.05.2016 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.