19 Mayıs 2016 Perşembe 15:03
Hozat'ta Yıl Sonu Sergisi

Hozat İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kurslar sonucunda kadın kursiyerler tarafından üretilen ürünler yapılan sergiyle sergilendi.

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sergide kursiyerlerin ürettikleri ürünleri satarak gelir elde edecekleri belirtildi.

Serginin SODES projesi kapsamında inşa edilen Gönül Evi’nde gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yerel kültürü yaşatmak ve kadınlarımızı hayatta daha etkin kılmak için gerçekleştirdiğimiz çalışma neticesinde ortaya çıkan ürünler, bir müddet daha halka açık olarak sergilenecektir. Kültürel değerlerimizi canlı tutmak ve kadınlarımızı hayatın içinde daha faal kılmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar önümüzdeki süreçte de devam edecektir."

 

 

Son Güncelleme: 19.05.2016 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.