21 Ağustos 2015 Cuma 16:31
Hozat'ta yol ve çevre düzenlemesi çalışmaları

Hozat Belediyesi tarafından ilçe merkezinde başlatılan yol yapım ve çevre düzenlemesi çalışmaları sürüyor.

Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fikripaşa ve Yenimahalle'de başlatılan yol yapım ve istinat duvarı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İlçe merkezinde yerleşime yeni açılan yerler bulunduğunu kaydeden Polat, "Bu bölgelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın evlerine gidip gelmelerinde sorun yaşamamaları için başlattığımız yeni yol ve merdiven çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı engelli vatandaşlarımızı ve yaşlılarımızı düşünerek projelendiriyoruz. Ayrıca yolların estetik görünmelerini sağlamak ve toprak kaymalarını önlemek için aynı bölgelerde istinat duvarları da yapıyoruz” diye konuştu. 

Belediye olarak çevre düzenlemesine de önem verdiklerini ifade eden Polat, “Daha yeşil bir Hozat yaratmak için ilçemizin dört bir yanında binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Fidanlarımız boy vermeye başladı. Ekiplerimizce mevcut ağaçların ve yeni diktiğimiz fidanların bakımı periyodik olarak yapılmakta ve düzenli olarak sulanmaktadır” dedi.

Son Güncelleme: 21.08.2015 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.