05 Nisan 2015 Pazar 17:29
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne saldırı

TUNCELİ  - İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine uzun namlulu silah ve el bombasıyla saldıran ve çıkan çatışmada polis tarafından öldürülen terör örgütü üyesi Elif Sultan Kalsen'in cenazesi, Tunceli’de toprağa verildi. 

Ailesi tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alınan cenaze, dün gece uçakla Elazığ'a ve daha sonra karayoluyla Tunceli'ye getirildi.

Tunceli Hacı Bektaşı Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Cemevi morguna konulan Kalsen’in cenazesi, öğle vakti cemevi bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Kopuzlar köyü Puluçayır mezrasındaki aile mezarlığında defnedildi.

Mezarlık çevresinde polis ve askerler tarafından yoğun güvenlik önlemi alındığı gözlendi.

Elif Sultan Kalsen'in babası Mehmet ve annesi Şirin Kalsen, gazetecilerin soruları üzerine herhangi bir açıklama yapmayacaklarını belirtti.

Son Güncelleme: 05.04.2015 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.