11 Nisan 2016 Pazartesi 13:38
Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Müsabakaları Tamamlandı

Tunceli'de, Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Müsabakalarının tamamlandığı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2015-2016 Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Müsabakalarının 30 sporcunun katılımıyla yapıldığını söyledi.

Müsabakaların Atatürk Spor Salonunda yapılığını belirten Kara, şu bilgileri aktardı:

"Masa Tenisi ilimizde gelişmekte olan spor branşlarımız arasında. Son yıllarda ilimizde bu spora ilgi artıyor. Bu sporu yapmak isteyen tüm gençlerimize tesislerimiz açıktır ve gereken kolaylık sağlanacaktır. Masa tenisinde olduğu gibi diğer branşlarda eğitmenlerimiz gelecek talepler karşısında her türlü desteği sunacaklardır. Okul Sporları Müsabakaları kapsamında yapılan Küçükler Masa Tenisi Turnuvasına katılan sporcularımızı ve değerli hocalarını kutluyorum. Müsabakalar sonrasına Küçük Kızlarda Özel Munzur Ortaokulu birinci, Nazımiye Ortaokulu ikinci, Küçük Erkeklerde ise Özel Munzur Ortaokulu birinci, Nazımiye Ortaokulu ikinci ve Munzur Ortaokulu üçüncü oldu."

Kara, Okul Sporları Müsabakalarının belirlenen yıllık faaliyet programı çerçevesinde yapılmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

Son Güncelleme: 11.04.2016 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.