29 Aralık 2015 Salı 16:20
Organize Sanayi Bölgesi Çalışmaları

Tunceli'de yapım çalışmaları devam eden organize sanayi bölgesinde, internet hatları ve altyapının yenilendiği bildirildi. 

İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli'de yıllar önce yapım çalışmalarına başlanan, fakat uzun yıllar kaderine terk edilen organize sanayi bölgesinin yapılan düzenlemeler, teşvikler ve yatırımlarla yeniden başlanan inşasına devam edildiğini belirtti. 

Organize sanayi bölgesinin üretime geçmesi için valilik başta olmak üzere tüm kurumların imkanları ölçüsünde yatırım yaptığını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Organize sanayi bölgesi yatırımcılarının talebi doğrultusunda, yönetim kurulu kararıyla Türk Telekom İl Müdürlüğü ile belli ücret ve protokol karşılığı yapımı tamamlanan fiber optik internet hatları tamamlanarak hizmete girdi. Biz de bu yıl organize sanayi bölgesinin altyapı iyileştirme ve geliştirme projesi kapsamında içme suyu hatları, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniledik ve bin tonluk içme suyu deposunun tadilatını tamamladık. Sayın Valimiz Osman Kaymak'ın talimatıyla kurumumuzun 2015 yılı bütçesinden 450 bin lira ödenek ayırdık ve 2016 yılında yolun tümünün asfaltlayacağımızın müjdesini veriyorum. Asfalt çalışması tamamlandığın organize sanayi bölgesinin ulaşım sorunu ortadan kaldırılmış olacak."

Son Güncelleme: 29.12.2015 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.