26 Ağustos 2015 Çarşamba 11:25
Ovacık Ulaşspor'a  yardım

Tunceli İl Özel İdaresi Spor Kulübü, Tunceli'yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek Ovacık Belediye Ulaşspor’a malzeme yardımında bulundu.

İl Özel İdaresi hizmet binasında gerçekleştirilen programa, Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcısı Olgun Öner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, Ovacık Belediye Ulaşspor Kulüp Başkanı Vedat Kekomemetoğulları ile futbolcuları katıldı.

Ovacık Belediye Ulaşspor’a yaklaşık 37 bin liralık malzeme alındığını belirten Vali Osman Kaymak, “Sporun evrensel, kaynaştırıcı bir yönünün olduğunu hepimiz biliyoruz. İlimizin ihtiyaç duyduğu, birlik, beraberlik ve kardeşliğin temini açısından çok önemli görüyorum. Bu çerçevede elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

İmkanlar doğrultusunda Ulaşspor’a destek olacaklarını ifade eden Kaymak, “Tunceli’de spora çok büyük ilgi var. Dersimspor’un üçüncü lige yükselmesinin ardından Ovacık Belediye Ulaşspor’un da BAL ligine yükselmesi bizleri sevindirdi. Ovacık Belediye Ulaşspor’u destekliyoruz. Elimizden geldiğince yanlarındayız” diye konuştu.

Vedat Kekomemetoğulları ise katkılarından dolayı Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcısı Olgun Öner ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım'a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 26.08.2015 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.