23 Nisan 2016 Cumartesi 13:13
Pertek Cemevinde Çevre Düzenlemesi Çalışmaları Tamamlandı

 Pertek belediyesi, Pertek Cemevinde bir süredir devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Pertek Belediye Başkanı Recai Vural, Pertek ilçe merkezinin tarihi eserleri, yeşil doğası, hoşgörülü insanları ve Keban Baraj Gölü kıyısında görülmeye değer bir yer olduğunu söyledi.

Vural, Pertek ilçesinde vatandaşların geçmişten uzanan hoşgörü kültürüyle kardeşçe bir arada yaşadığını aktararak, şunları söyledi:

"İlçemizdeki vatandaşlarımıza hizmet veren Pertek Cemevinin bahçesine belediyemiz imkanlarıyla, söküm makineleriyle başka alanlardan aldığımız yetişkin çınar ve çam ağaçlarını diktik. Ayrıca bir takım süs bitkileriyle yeşil alanlarını düzenledik. Çalışmamızı tamamladık. Artık vatandaşlarımız daha ferah, temiz ve bir o kadar güzel alanda ibadetlerini yapabilecekler. Vatandaşlarımız dilediklerinde cemevi bahçesine yaptığımız kamelyada dinlenebilecekler. Göreve geldiğimizde ilçemizdeki tüm halkımıza hizmet edeceğimizi beyan etmiştik ve her türlü ibadet yerlerini, inanç merkezlerine gereken saygıyı ve alakayı göstereceğiz demiştik. Bu çalışmada, ilçemizde bir ve birlik içinde olduğumuzun göstergesidir. İlçemizin huzuru, birliği ve beraberliğini korumak, geliştirmek ve gelecek kuşaklara aktarmak için bu tür çalışmalara aralıksız devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 23.04.2016 14:21
Anahtar Kelimeler:
TunceliPertek Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.