04 Ağustos 2015 Salı 18:38
Şehirler ve Kültürler Projesi

Tunceli Yunus Emre Gençlik Merkezi'nin, 14-29 yaş arası 160 genci, Çanakkale ve Kütahya'ya geziye götüreceği bildirdi.

Merkezden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranları ile tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmalarını amaçlayan "Şehirler ve Kültürler Projesi" kapsamında Tunceli'den 160 kişinin Çanakkale ve Kütahya'daki gençlerle ücretsiz gezilerle buluşturulacağı belirtildi.

Tarihi ve Kültürel değerleri de görme fırsatı yakalayacak olan gençlerin aynı zamanda çeşitli eğitim ve sanatsal faaliyetlere katılma şansı bulacakları belirtilen açıklamada, "Gençlerin gittikleri kentte 4 gece 5 gün boyunca eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanacaktır" denildi.

Gezilere 14-29 yaş arası gençlerin başvuru yapabileceği ifade edilen açıklamada, başvuruların http://sehirlervekulturler.gsb.gov.tr internet adresi üzerinden veya Tunceli Yunus Emre Gençlik Merkezinden bizzat gerçekleştirilebileceği kaydedildi.

Son Güncelleme: 04.08.2015 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.