12 Mayıs 2015 Salı 21:18
Spor Toto Teşkilatı ile Tunceli Üniversitesi protokol imzaladı

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Tunceli Üniversitesi arasında kampüs alanı içerisinde çeşitli spor tesisleri yapılması için protokol imzalandığı bildirildi.

Tunceli Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, üniversite öğrencileri ile akademik ve idari personelin boş zamanlarını değerlendirebileceği 1 adet tam ölçekli sentetik çim saha, 1 adet halı saha, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahasından oluşan spor tesislerin yapımı için protokol imzalandığı belirtildi.

Protokolün Tunceli Valisi Osman Kaymak, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 12.05.2015 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.