21 Mayıs 2016 Cumartesi 17:48
Teröristlerin İş Makinelerini Yakıp 3 İşçiyi Kaçırması

 Tunceli Valiliği, Ovacık ilçesinin Çambulak köyündeki yol şantiyesinin, bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından kundaklandığını ve 3 çalışanın kaçırıldığını açıkladı.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 20 Mayıs'ta teröristler tarafından Ovacık ilçesinde grup köy yolu yapım şantiyesine baskın düzenlediği bildirildi.

Şantiyenin teröristler tarafından kundaklandığı ve 3 çalışanın kaçırıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen eylemde şantiyede bulunan 4 konteyner, 1 adet çadır, 1 adet elektrik trafosu, 2 adet büyük ekskavatör, 1 adet küçük ekskavatör, kum eleme tesisi, 1 kamyon ve üzerindeki mazot tankındaki 3 ton civarındaki mazot ateşe verilmiştir. Vatandaşlarımıza hizmet götürmek üzere yapımı devam eden köy yolu çalışmaları, kundaklama ve sabotaj sebebiyle geçici olarak durdurulmuştur. Kaçırılan işçileri bulmak için çalışmalar devam etmektedir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir."

Son Güncelleme: 21.05.2016 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.