08 Mart 2016 Salı 12:33
Tunceli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kazez, mesajında, toplumu güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınların, annelerin daima fedakarlığın ve sevginin hamuru olduklarını belirtti.

Toplumun temeli aile, ailenin temelinin ise kadınların varlığına bağlı olduğunu belirten Kazez, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kadının yok sayıldığı ve ihmal edildiği bir toplumun gelişmesi düşünülemez. Her yönden gelişmiş toplumların alt planına baktığımızda, aileyi huzurlu bir şekilde idare etmesini bilen kadınları göreceksiniz. Bütün fedakarlığı ile ailenin temel taşı olan kadınlarımız, mutlu ve geleceğinden emin, vatanına milletine sevdalı fertler yetiştirebilmek için olağan üstü gayret göstermektedirler. Dolayısıyla kadının yok sayıldığı, ihmal edildiği toplumların gelişme göstermesi düşünülemez ve o toplumda huzur ortamının sağlanması da son derece zor hale gelir. Kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin roller üstlenmesi temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle fedakarlığın ve sevginin kaynağı olmuş kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, yürekleri sürekli sevgi dolu, merhamet dolu başta şehit anneleri ile şehit eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum."

 

Son Güncelleme: 08.03.2016 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.