03 Ekim 2015 Cumartesi 16:02
Tunceli Belediyesi ücretsiz kurslar

Tunceli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Kültür Merkezi tarafından açılan çeşitli branşlardaki kursların kayıtlarının başladığı bildirildi.

Merkez Sorumlusu Kemal Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli Belediyesi'ne ait merkezlerinin her yıl ücretsiz kurs çeşitliliğini artırdığını söyledi.

Kurslara yoğun ilgili olduğunu ifade eden Karabulut, şöyle konuştu:

"Merkezimizde bağlama, gitar, bateri, yan flüt, keman, piyano, şan dersi, tiyatro, erbane, semah, folklor, Kırmançki dil kursu, çocuk ve kadın korosu branşlarında ilk etapta kurs açıyoruz. Daha sonra gelen taleplere göre kurs çeşitliliğimizi artıyoruz. Haftanın 7 günü devam eden kurslarımıza 7 yaş üzeri herkes katılabilir. Kurslarımıza katılan çocuk ve gençlerin boş vakit diye adlandırdıkları anlarını kültür ve sanatsal faaliyetlere yönlendirerek bilgi ve becerilerini artırmayı hedefliyoruz."

Karabulut, talep gelmesi halinde güzel sanatlar ve konservatuvara hazırlık kursları da açabileceklerini sözlerine ekledi.

 

Son Güncelleme: 03.10.2015 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.