15 Ocak 2016 Cuma 21:19
Tunceli Çek Hayatı Ve Ondan Vur Projesi hayata geçti

Tunceli Üniversitesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Çek hayatı ve ondan vur" projesi kapsamında gençlere okçuluk, badminton ve tenis branşlarında ücretsiz kurslar düzenlenecek.

Tunceli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölüm Başkanı ve üniversite futbol takımı antrenörü Zülfü Murat Doğan, 5 ay sürecek kurslara 14 ila 29 yaş grubundaki öğrenci ve gençlerin katılabileceğini söyledi.

"Çek hayatı ve hedefi ondan vur" projesinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli yürütüleceğini ifade eden Doğan, şunları söyledi:

"Üniversite olarak gençlerimizin kişisel gelişimlerine yardımcı olmak ve spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla proje hazırladık. Bu tür projelerin branşlarını artırarak benzer çalışmaları hedefliyoruz. Kursumuza başvurular başladı ve 28 Ocak tarihine kadar sürecek. Projemiz kapsamında gençlerimize okçuluk, badminton ve tenis branşlarında 5 ay süre ile ücretsiz eğitimler vereceğiz. Kurslar sonunda başarılı olacak gençlerle takımlar kurarak üniversitemiz adına yarışmalara katılmayı planlıyoruz."

 

 

 

Son Güncelleme: 15.01.2016 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.