02 Haziran 2015 Salı 15:18
Tunceli Halk Eğitim Merkezi'nden yılsonu sergisi

TUNCELİ  Tunceli Halk Eğitim Merkezi tarafından yılsonu sergisi açıldı.

Tunceli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu binasında gerçekleştirilen açılışa Tunceli Valisi Osman Kaymak, Vali Yardımcısı Serdar Arslantaş, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, kurum amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Yıl boyunca kurslarda üretilen ürünleri tek tek inceleyen Vali Kaymak, Tunceli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Barış Can’dan kurslar hakkında bilgi aldı.

Kurslarda güzel eserlerin üretildiğini belirten Kaymak, “Hanımlarımız gerçekten çok maharetli. Çok güzel işler yapmışlar. Kursiyerlerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Buralar, kadınlarımızın hoş zaman geçirdiği, el becerilerini geliştirdiği alanlar. Bu nedenle Halk Eğitim Merkezimizin çalışmalarını önemsiyor ve destekliyoruz. Özellikle yöresel desenlerin, yöresel ürünlerin artırılması gerekiyor” diye konuştu.

Sergi açılışının ardından konuklara yöresel yemekler ikram edildi.

Tunceli Halk Eğitim Merkezi’nden yılsonu sergisi

Tunceli Halk Eğitim Merkezi’nden yılsonu sergisi

Tunceli Halk Eğitim Merkezi’nden yılsonu sergisi

Son Güncelleme: 02.06.2015 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.