28 Temmuz 2015 Salı 10:38
Tunceli İl Özel İdaresinden hayvancılığa destek

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Hayvancılık Altyapısının Geliştirilmesi projesi kapsamında yetiştiricilere toplam 280 sıvat (hayvanların su içtikleri düzenek) dağıtılacağı bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Özel İdaresi ile Doğu Anadolu Projesi Bölge İdaresi Başkanlığının 2015 yılı yatırım programında yer alan Hayvancılık Altyapısının Geliştirilmesi projesi kapsamında imzalanan protokolle sac ve beton sıvatların dağıtımına başlandığı belirtildi.

2015 yılında 80 tane beton, 200 tane de sac sıvatın dağıtımının yapılacağı ifade edilen açıklamada, "İl Özel İdaresi ekiplerimizce başlatılan çalışmalarla tespit edilen köylere dağıtımı yapılmak üzere alınan 80 beton sıvatın hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı yerleşim ve mera yerlerine dağıtım ve kurulumuna başlanmıştır. 200 sac sıvat dağıtımına ise daha sonra başlanılacaktır" denildi. 

Son Güncelleme: 28.07.2015 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.