25 Mart 2016 Cuma 14:53
Tunceli Üniversitesi'nde Okuma Salonu Açıldı

52. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Tunceli Üniversitesi tarafından oluşturulan Erkan Sarıce Okuma Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Salona, geçen yıl düğününe bir hafta kala arkadaşlarıyla piknik yaptığı esnada boğularak yaşamını yitiren tarih bölümü öğrencisi Erkan Sarıce'nin adı verildi.

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, yaşanan acı olaydan duydukları üzüntünün hala tazeliğini koruduğunu belirtti. Salonun öğrencilere hayırlı olmasını dileyen İpek, salonun daha verimli kullanılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Tunceli Üniversitesi Tarih Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Erkan Sarıce (21), 22 Mayıs 2015 tarihinde Tunceli-Erzincan karayolu üzerinde sınıf arkadaşlarıyla piknik yaptığı esnada Pülümür Çayı'na düşen topu yakalamak için suya girmiş ve boğularak yaşamını yitirmişti.

Son Güncelleme: 25.03.2016 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.