12 Ağustos 2015 Çarşamba 19:08
Tunceli Üniversitesinden 'Pertek'te Gençlik Bir-Tek' projesi

Tunceli Üniversitesi, Pertek ve bölgedeki sosyal açıdan dezavantajlı gençlerin ve öğrencilerin, sosyal açıdan gelişimini destekleyerek, entelektüel birikimlerinin ve sosyal becerilerinin artırılmasına katkıda bulunması amacıyla "Pertek’te Gençlik Bir-Tek" projesini hayata geçirdi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, "Pertek’te Gençlik Bir-Tek" projesinin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından desteklendiği belirtildi. Proje içeriğinde bölgede gençlerin sporla bağlarını geliştirmek, spora ilgilerini artırmak ve onların unutulmayacak deneyimler sağlaması amacıyla da dalgıçlık eğitimi ve sonrası dalışlar yapılacağı kaydedilen açıklamada, "Bunlara ek olarak hızlı okuma eğitimi ve Pertek ilçesinde bir okul boyama ve fidan dikimi şenliği gibi gönüllülük faaliyetleri de gerçekleştirilecek. Proje sürecinde ilçedeki gençler ve üniversite öğrencilerine madde bağımlılığıyla ilgili bilgilendirme seminerleri de gerçekleştirilecek" ifadelerine yer verildi.  

Açıklamada ayrıca, proje için Tunceli Üniversitesi Pertek Sakine Genç Meslek Yüksek Okuluna 28 Ağustos'a kadar başvuru yapılabileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 12.08.2015 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.