25 Ağustos 2015 Salı 13:49
Tunceli Üniversitesinen açıklama

Tunceli Üniversitesince, Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından yapılan lisansüstü yabancı dil sınavında bir kişinin sınavının iptal edildiği ve soruşturma açıldığı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Tunceli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından yapılan lisansüstü yabancı dil sınavında yaşanılan olayla ilgili olarak bir kişinin sınavının iptal edildiğini ve soruşturma açıldığı belirtildi.

Tunceli Üniversitesinin adil, akademik liyakata önem veren ve demokratik bir yapıyı esas aldığı vurgulanan açıklamada, "Üniversitemizde lisansüstü eğitime giriş sınavlarının spekülasyonlara mahal vermemesi için bir sonraki akademik dönemden itibaren öğrencilerin ALES, lisans ortalaması ve YDS veya eşdeğer sınavlardaki başarı durumlarına göre sıralama yapılarak lisansüstü eğitime kabulleri planlanmaktadır. Söz konusu çalışmalar senatonun gündeminde olup en yakın zamanda tamamlanacaktır” denildi.

Son Güncelleme: 25.08.2015 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.