23 Şubat 2016 Salı 14:43
Tunceli Valiliği, Gösteri Yürüyüşü Yapılacak Güzergahları Açıkladı

Tunceli Valiliği, il merkezinde açık yer toplantıları ile gösteri yürüyüşü yapılacak yerleri belirledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6. maddesi esas alınarak Tunceli merkezinde yapılacak olan toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yer ve güzergahlarının tespit edildiği belirtildi.

Bu kapsamda, Moğultay Mahallesi'nde Kışla Meydanı, Belediye Yeraltı Çarşısı üstü, eski Devlet Hastanesi önü ile Celal Doğan Parkı önündeki boş alanın, Atatürk Mahallesi'nde ise FEDAŞ İl Müdürlüğü arkasındaki boş alan ve Atatürk Spor Salonu yanındaki tenis sahası ile 35. Cadde arasında kalan kısmın toplanma ve dağılma alanı olarak belirlendiğinin kaydedildiği açıklamada, belirlenen bu yerlerde yapılacak toplantıların ardından yürüyüş yapılabilecek güzergahlar da ilan edildi.

Son Güncelleme: 23.02.2016 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.