01 Mayıs 2016 Pazar 19:23
Tunceli Valiliği: Ovacık'taki Cinsel İstismar İddiası Açıklaması

 Tunceli Valiliği, Ovacık ilçesinde engelli bir öğrencinin cinsel istismara uğraması üzerine çeşitli basın yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, lise düzeyinde kaynaştırma eğitimine tabi olan engelli öğrencinin istismara uğradığının okul yönetimince fark edilmesiyle sağlık kurumlarına bildirimde bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Mağdurun hamile olduğunun anlaşılması üzerine mağdur ve annesi koruma altına alınarak psikolojik destek verilmeye başlanmıştır. Söz konusu olay adli makamlara intikal etmiş olup, halkımızın konuya duyarlılığı ve yaklaşımı memnuniyetle karşılanmış, valiliğimizce konunun hassasiyetle takip edileceği hususu kamuoyuna duyurulur."

Son Güncelleme: 28.08.2016 15:15
Anahtar Kelimeler:
Tunceli ValiliğiOvacık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.