30 Mart 2016 Çarşamba 12:18
Tunceli Valiliğine Bombalı Saldırısı Yapıldı !

Tunceli Valiliği bahçesindeki nöbetçi kulübesine el bombası atan ve silahlı saldırıda bulunan teröristi güvenlik güçleri etkisiz hale getirdi.

Alınan bilgiye göre, Tunceli Valiliği bahçesindeki nöbetçi kulübesine yaklaşan terörist, kulübeye uzun namlulu silahla ateş açtı ve el bombası attı. Teröristin attığı el bombası infilak etmedi.

Güvenlik güçleri, saldırıya anında karşılık verdi. Çıkan çatışma sonucunda terörist etkisiz hale getirildi.

Olayın ardından valilik çevresi güvenlik çemberine alınarak, bahçe boşaltıldı.

- Valilik açıklaması

Tunceli Valiliğinden olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün sabah 08.40 sıralarında Valiliğimiz ve adliye binasına yönelik yapılan silahlı ve bombalı saldırı girişimi güvenlik güçlerimizin anında karşılık vermesi sonucu engellenmiş, 10 Ekim 1990 İstanbul Ümraniye doğumlu Nazımiye nüfusuna kayıtlı, DHKP/C terör örgütü dağ kadrosundan olduğu değerlendirilen Onur Polat isimli şahıs etkisiz hale getirilmiştir. Şahsın üzerinde 1 adet tabanca, 1 adet uzun namlulu otomatik silah ve el bombaları ele geçirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz ve halkımızdan olayda yaralanan olmamıştır. İlimizde terörist unsurlara yönelik düzenlenen operasyonlara devam edilmekte olup güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."

 

Güncelleme - Tunceli Valiliğine Terör Saldırısı

Güncelleme - Tunceli Valiliğine Terör Saldırısı

Güncelleme - Tunceli Valiliğine Terör Saldırısı

Güncelleme - Tunceli Valiliğine Terör Saldırısı

Son Güncelleme: 30.03.2016 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.