16 Ocak 2016 Cumartesi 16:39
Tunceli'de Başarılı Öğrencilere Ödül verildi

 Hozat Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Temürboğa,  ilçe genelinde düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencilerin çalışma masasıyla ödüllendirildiğini söyledi.

Temürboğa, “Öğrencilerimizin gösterdikleri başarıların takdir edilmesi gerektiğini düşünüyoruz ve bu noktada elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin başarılarının sürekli kılınması ve bir nebze de olsa onları çalışmaya teşvik etmek için mümkün mertebede başarıları ödülsüz bırakmıyoruz” diye konuştu.

22 öğrencinin bu kapsamda ödüllendirildiğini belirten Temürboğa, “22 öğrencinin ödül almaya hak kazandığı deneme sınavında, öğrencilerimize çalışma masası ve koltuk hediye ettik. Bu konuda bizlere destek sunan iş adamları İrfan Dönmez ve Barış Dönmez’e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Temürboğa, bu tür çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Son Güncelleme: 16.01.2016 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.