11 Nisan 2015 Cumartesi 09:44
Tunceli'de 'Bereket Ormanı' oluşturuldu

TUNCELİ- Tunceli’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan adına "Bereket Ormanı" oluşturuldu.

Orman İşletme Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde Cumhuriyet Mahallesi Kanoğlu mevkisinde ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

Tunceli Valisi Osman Kaymak, eşi Emine Kaymak, kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte oluşturulan "Bereket Ormanı"na, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için 300 fidan dikildi.

Vali Osman Kaymak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Cumhurbaşkanımızın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi adına bereket ormanı oluşturduk. Ormanlarımızı önemsiyoruz. Amacımız çevre gününde ağaç dikiminin önemine vurgu yapmak, boş alanlarımızın ağaçlandırılmasını sağlamak" diye konuştu.

Bunun sembolik bir çalışma olduğunu belirten Kaymak, "Bu sembolik bir çalışma ama Orman İşletme Müdürlüğündeki arkadaşlarımız daha geniş alanlarda daha büyük çalışmalar yapıyor. İlimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Burada emek veren herkese çok teşekkür ederim. Ağaçlarımız bereketli olsun. İnşallah, bizden sonra yavrularımız, gölgelerinde oturup bizi ansınlar. Bu ormanı Tunceli halkına armağan ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 11.04.2015 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.