21 Nisan 2016 Perşembe 16:43
Tunceli'de Fetö/pdy Hakkında Suç Duyurusu

 Tunceli Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Cem Tekinoğlu, ildeki bazı okulların Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) kolu gibi çalıştığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Tekinoğlu, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği suç duyurusu dilekçesinde ilde açılan bazı okulların FETÖ/PDY'nin kolu gibi çalıştığını ve örgütün Tunceli yapılanmasını oluşturulduğunu iddia etti.

Suç duyurusu dilekçesinde, eğitim kurumlarının FETÖ/PDY ile olan ilişkisinin ve örgüt yapılanmasının bu okullar üzerinden yapıldığını, hesap akışları, bağlantıları, ilişkilerinin, istihbari bilgiler ve görsel medyada çıkan FETÖ/PDY örgütüne yakınlığıyla bilinen yayın organlarındaki yazılardan anlaşılabileceğini savunan Tekinoğlu, Türkiye Cumhuriyeti devletini bölmeyi amaçlayan bu örgütle ilişkili söz konusu okulların kapatılmasını talep etti.

 

Son Güncelleme: 22.04.2016 14:50
Anahtar Kelimeler:
OkulTunceliFETÖ/PDY
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.