11 Eylül 2015 Cuma 17:11
Tunceli'de iş sağlığı ve güvenliği toplantısı yapıldı

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, kurumda ve okullarda iş sağlığı ve güvenliği bilinci oluşturmak amacıyla birim müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kentteki kamu kurumları arasında iş sağlığı ve güvenliği alanında lider kurum olmanın hedeflendiği belirtildi.

Açıklamada, "Okul ve kurumlarımızda bu konuyla ilgili çalışmaların acil başlatılması gerekiyor. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili herhangi bir acı olayla karşılaşmadan bütün tedbirleri almalıyız. Müdürlüğümüzce 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun gereklerini uygulamalıyız. Toplantıda, okullarda iş sağlığı ve güvenliği konularında Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı genelge doğrultusunda öğretmenler ile diğer çalışanların sağlık ve güvenliği için okul ve kurumlara ait binalar ile eklentilerinin uygun fiziki koşulları taşıyıp taşımadığının incelemesine karar verilmiştir" denildi.

Son Güncelleme: 11.09.2015 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.