14 Haziran 2016 Salı 11:08
Tunceli'de Jandarma Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Jandarma Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Jandarma teşkilatının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemli bir parçası olduğuna dikkati çeken Vali Kaymak, devletin bekası, milletin refahı için emniyet teşkilatıyla toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü kutlandığını kaydetti.

Jandarma Teşkilatının Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışı ile yerine getirdiğini ifade eden Kaymak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Önce insan” diyerek ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir. Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilimizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmaları için tebrik ediyor, kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Teşkilatı personeline bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.”

Son Güncelleme: 23.08.2016 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.