04 Nisan 2016 Pazartesi 11:23
Tunceli'de Karla Mücadele Çalışmaları Tamamlandı

Tunceli'de karla mücadele çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Tunceli İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli'de karla mücadelede sorunsuz bir kış mevsimini geride bıraktıklarını söyledi.

Karla mücadele çalışmasını merkez ve 7 ilçede toplam 8 ekip ve yaklaşık 120 personelle yürüttüklerini belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Aralık ayında başlayan kar yağışı sonrasında ekiplerimiz yer yer 3 metreye ulaşan kar kalınlığında vatandaşlarımız mağduriyet yaşamaması için 24 saat aralıksız karla mücadele çalışması yürüttü. Yeni aldığımız iş makinelerinin de hizmete girmesiyle zorlu, yorucu ama sorunsuz bir kış dönemini geride bıraktık. Karla mücadele oluşturduğumuz ekiplerimizi normale döndürdük. Ekiplerimiz şu anda gerek karla mücadele esnasında gerekse zorlu kış şartlarından ötürü bozulan yollarımızın tespiti için çalışa yürütüyor. Ekiplerimiz tespitlerini tamamlamasının ardından 2016 yılı için planladığımız programımıza göre çalışma başlatacağız. Şu anda ekiplerimiz aciliyet arz eden köy yollarında bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor."

Son Güncelleme: 04.04.2016 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.