11 Temmuz 2015 Cumartesi 10:50
Tunceli'de KÖYDES değerlendirme toplantısı

TUNCELİ- Tunceli’de, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) değerlendirme toplantısı Vali Osman Kaymak başkanlığına yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Kaymak, 2015 yılında il genelinde devam eden yatırımların son durumlarını değerlendirdi.

Tunceli’de bu yıl KÖYDES kapsamında 60 projenin yürütüldüğünü ifade eden Kaymak, “Devam eden projelerimizi yaz sezonu sonuna kadar tamamlamak için çalışma yürütüyoruz. Projelerimizin tamamlanmasının ardından artan ödeneklerle de ek projeler yapacağız” dedi.

İl genelinde programa alınan tüm köylerde ekiplerin özveriyle çalıştığını ifade eden Vali Kaymak, şöyle konuştu:

"İçme suyu projelerimizi susuz veya suyu yetersiz olan yerleşim yerlerine, aynı şekilde yol çalışmalarında da nüfus yoğunluğu olan ve yolu ham, tesviye niteliği olan köylere stabilize yapılmasına öncelikli olarak ağırlık veriyoruz. Çalışmaların daha hızlı yürütülebilmesi için İl Özel İdaresi makine parkını güçlendiriyoruz ve ihtiyaç halinde de araç ve iş makinesi operatörünü hizmet alımıyla kiralayarak destekliyoruz."

Toplantıya Vali Kaymak’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Olgun Öner, kaymakamlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, KÖYDES birim sorumlusu ve ilgili teknik personel katıldı.

Son Güncelleme: 11.07.2015 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.