11 Ocak 2016 Pazartesi 19:03
Tunceli'de soğuk kış

Karayolları 86. Tunceli Şube Şefi Aydoğan Ergün, Tunceli'de tüm karayollarında yaşanan buzlanmaya karşı sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu. 

Ergün,  Tunceli’de etkili olan soğuk hava nedeniyle kent merkezini, ilçelere bağlayan karayolları ile Tunceli-Elazığ ve Tunceli-Erzincan karayollarında yer yer buzlanmalar meydana geldiğini söyledi.

Ekiplerin söz konusu karayollarında buzlanmaya karşı düzenli olarak tuzlama çalışması yaptığını ifade eden Ergün, şunları kaydetti: 

"Ekiplerimiz, tüm ilçe yolları ile Tunceli-Erzincan ve Tunceli-Elazığ karayollarında aralıksız kontrollerini yaparak sürücüleri uyarıyorlar. Zaman zaman Tunceli-Erzincan karayolunda meydana gelen kar ve araç kaymalarına müdahale ediyor. Tüm yollarımızda yer yer buzlanmalar var. Ekiplerimiz tüm karayollarında tuzlama çalışması yürütüyor. Sürücülerimizin dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz."

Son Güncelleme: 11.01.2016 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.