05 Ağustos 2015 Çarşamba 18:03
Tunceli'deki kadın cinayeti

TUNCELİ - Tunceli'de tartıştığı eşi Meral Timdik'i tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen Özgür Timdik'in yargılanmasına başlandı. 

Tunceli Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki  duruşmaya, Meral Timdik'in yakınlarıyla avukatları Fatma Kalsen, Reyhan Helin Bulut ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Zaman zaman gerginliklerin yaşadığı duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Özgür Timdik, eşinin intihar ettiğini ileri sürerek, üzerine atılı suçu reddetti. 

Meral Timdik'in avukatları Kalsen ve Bulut, Özgür Timdik'in eşini öldürdüğüne dair bazı delil ve belgeler bulunduğunu belirterek, bunu mahkeme heyetine sundu. Kalsen ve Bulut, sanığın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.

Savunmaları ve tanıkları dinleyen mahkeme heyeti, duruşmaya bir süre ara verdi. Aranın ardından kararını açıklayan heyet, sanık Özgür Timdik'in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Tunceli merkez Moğultay Mahallesi Günel Sokak Çağlar Apartmanı’nda Özgür Timdik'in 24 Ağustos 2014 tarihinde tartıştığı eşi Meral Timdik'i ruhsatsız tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilmiş, olayın ardından polise teslim olan zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

Son Güncelleme: 05.08.2015 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.