22 Temmuz 2016 Cuma 17:48
Tunceli'deki Sulama Sistemleri Hibe Başvuruları

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 2016 yılı basınçlı sulama sistemleri hibe başvurularının sona erdiğini bildirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, basınçlı sulama sistemleri hibe başvuruları sonuncunda 3 proje sahibinin desteklemelerden yararlanacağı belirtildi.

Hibe desteğinden yararlanan üreticilere hayırlı olması temennisinde bulunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"29 Nisan 2016 tarih ve 29698 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde, Bireysel Sulama Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Tebliği kapsamında, ilimiz genelinde süresi içerisinde başvurusu uygun bulunan 3 proje sahibi üreticimiz ile Bakanlığımız adına İl Müdürümüz Orhan Kaya arasında hibe sözleşmesi imzalanmıştır. Program kapsamında 245 dekar alan üzerinde hibeye esas tutarı 193 bin 745 lira olan basınçlı damla sulama sistemleri kurulumuna, bakanlığımız tarafından sağlanan yüzde 50 hibe desteği ile 96 bin 872 lira hibe desteği verilmesi planlanmaktadır."

Son Güncelleme: 22.07.2016 17:51
Anahtar Kelimeler:
TunceliHibe Desteği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.