27 Mayıs 2016 Cuma 15:08
Tuncelili Atlet Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Barajını Geçti

 Tuncelili 17 yaşındaki atlet, katıldığı Olimpik Deneme Yarışlarında Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) barajını geçtiği bildirildi.

Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Olimpik Deneme Yarışlarının 16-17 Mayıs tarihlerinde Mersin'de yapıldığını belirtti.

Büyük Gençler yarışlar sonucunda atletlerinin aldığı başarının mutluluk verici olduğunu ifade eden Kara, şunları söyledi:

"Mersin'de yapılan yarışmalara antrenörümüz nezaretinde iyi hazırlanan Şiyar Munzur Güven, 800 metreyi 1.54.99 derecesiyle koşarak, önemli bir dereceye imza attı. Bu derece Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi barajının altında bir sonuç ve atletimiz Şiyar Munzur Güven'in Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'ne davet edilmesini bekliyoruz. Umarım yetenekli olan bu sporcumuz bu merkezde daha iyi hazırlanarak ülkemizi uluslararası organizasyonlarda temsil eder. Biz de bundan Tunceli adına gurur ve mutluluk duyarız. Sporcumuz Şiyar Munzur Güven ve antrenörümüz Murat Sağıroğlu'nu başarılarından dolayı kutluyor ve başarılarının ilimiz ve ülkemiz adına daim olmasını diliyorum."

Kara, atlet Şiyar Munzur Güven ve antrenörünü daha iyi hazırlanabilmesi için Nevşehir ve Erzincan'da kampa göndereceğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 27.05.2016 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.