20 Şubat 2016 Cumartesi 12:38
Tuncelili Kadınlar Horon Kursuyla Stres Atıyor

 Tuncelili kadınlar, Aile Destek Merkezi bünyesinde açılan kursla hem horon öğreniyor hem de günün stresini atıyor.

Ocak ayında başlayan ve Haziran ayının sonuna kadar devam edecek kurslara çoğu öğretmen 16 kişinin katıldığını söyleyen kurs eğitmeni Ergün Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Horon kursumuz 25 Ocak'ta başladı. Karadeniz yöresinden sallama, üç ayak ve Hemşin horonunu öğrendik. Kursa çoğu öğretmen 16 kadın arkadaşımız katılıyor" dedi.

Kadınların kurs sayesinde kadınların hem iş stresini attığını hem de hem de sosyalleştiğini belirten Demir, kursların haftada iki gün 6'şar saat halinde verildiğini söyledi.

Kadınların kurslara ilgisinin oldukça yoğun olduğunu kaydeden Demir, "Horon enerjik bir ders. Tulumla, kemençeyle hepimiz kıpır kıpır oluyoruz. Dolayısıyla kadınların horona karşı ilgisi iyi oldu. Dersler de çok keyifli ve eğlenceli geçiyor" diye konuştu.

Tuncelili Kadınlar Horon Kursuyla Stres Atıyor

Tuncelili Kadınlar Horon Kursuyla Stres Atıyor

Tuncelili Kadınlar Horon Kursuyla Stres Atıyor

Son Güncelleme: 20.02.2016 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.