15 Mart 2016 Salı 15:08
Tuncelili Kayakçı Uluslararası Müsabakada Yarışacak

 Erzurum'da düzenlenen Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonasında derece yapan Tuncelili kayakçı, uluslararası müsabakada yarışacağı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her alınan başarıyı Tunceli'nin sporda hak ettiği noktaya doğru tırmanışının adımları olarak gördüklerini söyledi.

Tunceli'nin son yıllarda tesisleşme noktasında önemli aşama kaydettiğini vurgulayan Kara, "Son yıllarda ilimizde Bakanlığımızın ve Valiliğimizin destekleriyle tesisleşme çalışmalarına hız verdik. Her yeni tesis beraberinde ilgili branşların altyapılarında yeni yapılanmaları ve çalışma programlarını da beraberinde getirdi. Modern tesisler çalışma azmini ve motivasyonunu artırdı. Ovacık ilçesinde yapımı tamamlanan kayak tesisleri de bunun önemli göstergesi" dedi.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programı gereği 9-10 Mart tarihlerinde Erzurum'da düzenlenen Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonasında Umut Gürcan adlı sporcularının derece yaptığını anımsatan Kara, şunları söyledi:

"Sporcumuz Umut Gürcan, elde ettiği başarı sonrasında 14-16 Mart tarihlerinde Erzurum Kayak tesislerinde Moğolistan, Hırvatistan, Romanya, Yunanistan, Sırbistan ve ülkemiz sporcularının katılımıyla yapılacak Uluslararası Kayaklı Koşu yarışmalarında Genç Erkekler kategorisinde ülkemizi temsil edecek. Bu başarı bizleri son derece mutlu etti. Sporcumuza başarılar diliyorum."

Son Güncelleme: 15.03.2016 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.